Accountants • Belastingadviseurs
< Terug naar medewerkers
André Dales
André Dales
André Dales
mr. A.G. (André) Dales RB
Fiscalist
+31 (0)6 55 335 703 +31 (0)6 55 335 703

André Dales (47), woonachtig in Coevorden is opgegroeid in 'De Achterhoek'. Hij heeft zijn jeugd doorgebracht in de woonplaats van Angus Young, gitarist van AC/DC. Met harde muziek op de achtergrond heeft hij aan de Rijks Universiteit te Groningen (RUG) gestudeerd, met de meestertitel in de studierichting fiscaal recht als gevolg.

Sinds 1997 is hij werkzaam bij Adbeco als fiscaal jurist. Tijdens deze dienstbetrekking heeft hij de studie Federatie Belastingadviseurs, inmiddels beter bekend als Register Belastingadviseurs, in 2000 succesvol afgerond. Met mr. vóór en RB achter zijn naam heeft hij vervolgens in 2010 een certificaat behaald van de opleiding estate planning.

Het als fiscalist bij Adbeco werkzaam zijn betekent het hebben van een allround kennis van de belastingwereld. Door de gevolgde studies en interesses heeft hij specifieke kennis opgedaan van het erfrecht, het pensioen in eigen beheer, de kapitaalverzekeringen en lijfrenten. Kortom begrippen als financiële en estate planning zijn geen onbekenden voor hem.

In zijn vrije tijd bezoekt hij regelmatig hardrockconcerten, leest hij graag en is hij als vrijwilliger actief bij de voetbalvereniging Germanicus. Voor rustpunten zorgen fietstochten en de wandelingen die door zijn vrouw Janet, ook actief als gids van de wandelvereniging 'Het Loopje', worden uitgezet. Eenmaal thuis voor de buis kan hij genieten van voetbal en spannende Engelse of Scandinavische detectives.

< Terug

Hoenderkamp 20
Postbus 2017
7801 CA Emmen
t. +31(0)591 65 58 55